Horváth Anita

2005 óta tagja zenekarunknak. A BDZ mellett Peter Hess hangmasszőr. Zenekari munkáján kívül családjával foglalkozik, illetve előadásokat tart Peter Hess-féle terápiás hangtálakkal a rezgések fontosságáról – elsősorban gyerekeknek, játékos formában.

Kedvenc zeneszerzője sok van, de legjobban talán Mozartot, Kodályt és Bartókot szereti . Kedvenc zeneműve nincs, mindenevő.

Férjezett, egy kisfiú édesanyja.

Szeretné megismertetni az emberekkel a rezgések és a minőségi zene fontosságát, megmutatni, mennyire nem mindegy, milyen minőségű hang- és zajközeg vesz minket körül, milyen zenét hallgatunk, milyen rezgések között élünk. Ezért kezdett el hangtálazni, ami nagyon jól érzékelteti a harmonikus, „gyógyító” rezgéseket mind auditívan, mind testérzékelésen keresztül. A hangtál harmonizál, energizál, vitalizál. Anita célja, hogy az emberek életminőségét jobbá tegye – elsősorban a hangtálak segítségével.

„Szeretem, hogy több stílusban játszunk, repertoárunk palettája igen színes, így sosem unalmas a munka. Szeretem a kollégáimat és a főnökömet, mindig jó hangulatban dolgozunk.

Kívánok maguknak még sokszor 25 évet, további fejlődést, sikereket és elismerést!”