Fábiánné Fellegi Anna

2012 szeptembere óta tagja zenekarunknak. A BDZ mellett különböző könnyűzenei formációkban lép fel mint énekes és hegedűs.
Kedvenc zeneszerzői Bach, Mozart, Bartók és még sokan mások. Kedvenc zeneművet nem tudna kiragadni. Könnyen megtalálja az aktuális darabban azt a pillanatot, amiért kedvenccé válik számára.

A művészetekre való fogékonyságot szüleitől örökölte. Édesanyja hegedűtanár volt, Édesapja fényképészmester. A zene iránti szeretet és szépérzék – amit tőlük kapott – terelte erre a pályára. Férjével, aki szintén zenész és tanár, Budapesten él. Egy kisfiuk van, Huba.

„Fontos számomra az emberi kapcsolatok ápolása, igyekszem sok időt tölteni a családommal, barátaimmal. Szabadidőmet nagyrészt az éneklésnek szentelem. Ez régóta vágyam, örömforrásom, igyekszem ezen a területen is fejleszteni magam. Az alkotás nagy örömet okoz. Másik hobbim: alkalmi és esküvői kontyok készítése.
A BDZ-ben nagyszerű művészekkel dolgozhatok együtt, színes a repertoár, jó a társaság, minden egyes koncert nagy élmény számomra. Örülök, hogy egy ilyen magas színvonalú zenekar tagja lehetek.
Jubileumunk (2018 – a szerk.) alkalmából azt kívánom, hogy a mai rohanó világban minél többen ismerjék fel a zene gyógyító erejét, legyen igény a megpihenésre, a szépre, a zenében lakozó misztikus pillanatokra,mert erre a léleknek szüksége van.”