Pesti Vigadó

2018-01-20 19:00:00 Budapest, Vigadó tér 2, 1051

Műsor

 ARANYBÁL
 
A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Klasszik Rádió 92.1 – a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával – második alkalommal szervezi meg az Aranybált a pesti Vigadó épületében.

További információ és jegyvásárlás:
www.aranybal.hu

 Aranybál
2018
Az Aranykor bálja
 
 
 
Az Aranybálról
 
 
A Budafoki Dohnányi Zenekar és a Klasszik Rádió 92.1 – a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával – 2018. január 20-án szeretettel várja önöket az Aranybálra a Pesti Vigadóba!
 
A rendezvénnyel újra megidézzük a bálok aranykorát, ahol nem csak táncmulatság és vacsora, hanem igényes klasszikus zenei koncert és vidám szórakozás is várja. 
 
A bál első részében a Budafoki Dohnányi Zenekar ad koncertet Hollerung Gábor vezényletével. 
Az est sztárvendége: Horgas Eszter fuvolaművész és László Boldizsár operaénekes. 
A vacsorát követően a keringőzni vágyókat a Budafoki Dohnányi Zenekar kíséri, a báli hangulatot a Duna Művészegyüttes táncosai teremtik meg a nyitótáncokkal.
A bál második felében a Dohnányi Zenekar Big Band-je, majd a hagyományos tánc- és könnyűzene különleges stílusötvözetét megteremtő Swing á la Django zenekar szolgáltatja a talp alá valót. 
 
Nincsen emlékezetes bál ceremóniamester nélkül: a házigazda ezen az estén ismét Hajós András lesz, aki gondoskodni fog arról, hogy megteremtse a jó hangulatot. 
 
A szerencsések a tombolajátékon értékes ajándékokat nyerhetnek.
 
Dress code
 
A bálon uraknak a szmoking viselete javasolt, de nem feltétlenül elvárt. Helyettesíthető egy elegáns fekete öltönnyel, fehér ing és fekete hosszú nyakkendő vagy arany színű nyakkendő kombinációval is.
A hölgyeknek a nagyestélyi javasolt.
 
Az Aranybál közönsége a bálon való részvétellel hozzájárul, hogy a bál időtartama alatt esetlegesen róla készült képfelvételeket a bál rendezői promóciós és archiválási célokra szabadon felhasználhassák.
 
Parkolási lehetőség a Vörösmarty mélygarázsban igényelhető.
(1051 Budapest, Vörösmarty tér 1.)
 
Program
 
18:30-tól regisztráció, érkezés
19:00 kapunyitás, welcome drink
19:30 előétel
20:00 A Budafoki Dohnányi zenekar koncertje, közreműködik: Horgas Eszter fuvolaművész és László Boldizsár operaénekes. Vezényel: Hollerung Gábor
20:45 vacsora
22:00 Nyitótánc
23:00 Tombola
23:30 Tánc
02:00 A bál vége
 
 
Menü
 
ez napokon belül meglesz
 
Séfek
 
Catering cég
 
Jegyek
 
Választható kategóriák:
 
Arany asztal – 49.900 Ft / fő
Az arany jegyet azoknak ajánljuk, akik szeretik az igényes, személyra szabott kiszolgálást.  Az arany jegy a terem legjobb asztalaihoz szól, három fogásos vacsorát tartalmaz felszolgálással.
Vállalatok és cégek részére is ajánljuk. Teljes asztal vásárlása esetén kérjük, keressenek!
 
Ezüst asztal – 39.900 Ft / fő (december 22-ig: 34.900 Ft / Fő)
Ajánljuk mindenkinek, akik szeretik az aranykor hamisítatlan báli hangulatát, a színvonalas komolyzenei élményt, a táncot és a mulatságot. A jegy büfévacsorát tartalmaz.
 
A belépőjegy ára tartalmazza a bálon és a vacsorán való részvételt, a vacsora alatt korlátlan italfogyasztással. A vacsora után italok térítés ellenében fogyaszthatók.
 
Alaprajz
 
Budafoki Dohnányi Zenekar / Tel.: 322-1488 / [email protected] / www.bdz.hu
 
Jegyek 2017. november 10-től válhatók.
 
 
Budafoki Dohnányi Zene
 
A Budafoki Dohnányi Zenekar az ország egyik vezető szimfonikus zenekara, mely Hollerung Gábor irányítása alatt elmúlt 15 évben a hazai zenei élet meghatározó szereplője lett. Évente közel száz koncertet ad. Kiemelkedő jelentőségű a filmzene projektje és az újévi koncertje a Müpában. 
 
 
8Klasszik Rádió