Kusz Viktória

2000 óta tagja zenekarunknak, de 1998 óta játszik itt folyamatosan. A kezdetektől fogva a brácsa szólam vezetője.

Két gyermeke van, Lili és Balázs.

Már a legelső alkalommal magával ragadta az a különleges hangulat, amilyet azóta sem tapasztalt egyetlen másik zenekarban sem. Hamar kiderült, hogy Hollerung Gáborral nagyon jól tudnak együtt dolgozni, így szinte azonnal eldőlt, hogy ezt a zenekart választja hosszú távra is. Ezt a döntését sosem bánta meg.
Arra törekszik, hogy megmutassa és átadja az embereknek mindazt a jó érzést, amit a zene és a közös muzsikálás nyújt koncertről koncertre.

„Kihívásnak es megtiszteltetésnek érzem a mai napig, hogy a mögöttem ülő emberek elfogadják a személyemet és velem együtt, egy irányba haladnak hosszú évek óta.
Rengeteg barátság alakult ki a zenekaron belül, melyek lassan már két évtizede szövik át a mindennapjainkat.
Szeretem ezt a zenekart, szeretem az itt dolgozó embereket.
Jó érzéssel jövök be minden nap, és azt kívánom mindannyiunknak, hogy legyen még legalább annyi küzdelmes, de mégis örömteli évünk együtt, mint amennyi már mögöttünk van!”

„Nagyon szeretem a változatos repertoárunkat, óriási élmény e csapat tagjának lenni, és nem utolsósorban fantasztikus érzés folyamatosan teltház előtt játszani. Állandó kihívás és egyben rendkívül inspiráló is számomra a nehezebbnél nehezebb műsorok megtanulása. A 2018-as jubileum alkalmából még legalább 25 évet kívánok maguknak így együtt – azaz innen szeretnék nyugdíjba menni!”