ÁPRILISI KONCERTPÁROS 30% KEDVEZMÉNNYEL!

Végre itt az igazi tavasz, ráadásul nem csak a szabadban, hanem a Budafoki Dohnányi Zenekar koncertjein is. Két egyedi, igazán stílusos koncertre várjuk most közönségünket. Ráadásul, aki mindkét koncertre jegyet vásárol, 30% kedvezménnyel csatlakozhat a BDZ tavaszi koncert-varázslataihoz. *

2023. április 22., 19:30, Müpa

JÁTÉKOK ÉS SZENVEDÉLYEK

Carmen-homokanimáció Cakó Ferenc alkotásában, Haydn pasticcio – azaz képzeletbeli Haydn szimfónia a szerző különböző zenemű tételeiből – Hollerung Gábor összeállításában és Mozart hegedűverseny a világhírű Julian Rachlin tolmácsolásában a Budafoki Dohányi Zenekar és a Müpa ZenePlusz sorozatának különleges, egyedik koncertjén.

További részletek


2023. április 30., 19:30, Zeneakadémia

A MONARCHIA HANGJAI

A Monarchia hangjait és hangulatát idéző koncerten a Budafoki Dohnányi Zenekar részben szembe megy a konvenciókkal, részben dacol a korabeli megítéléssel, részben pedig titkokat feszeget – mindezt pedig stílusosan és elegánsan.

További részletek

A koncertről további részletek: https://bdz.hu/koncertek/dohnanyi-berlet-22-23-5/

*A dupla jegy vásárlása esetén járó 30%-os kedvezményes akció 2023. április 21., 12.00 óráig tart. A kedvezmény automatikusan levonódik a kosár összértékéből a vásárlás véglegesítésénél.