Újra személyesen!

Szabályok, korlátozások

Nagy öröm számunkra, hogy ismét közönség előtt muzsikálhatunk, hogy személyesen találkozhatunk önökkel. A korlátozások, szabályozások azonban nem tűntek el, egyelőre együtt kell ezekkel élnünk. Ezért az alábbiakban összefoglaljuk a hangverseny-látogatással kapcsolatos járványügyi előírásokat.

A vonatkozó járványügyi előírások (60/2021 (II.12.) korm. rendelet) értelmében hangversenyeinket csak védettségi igazolvánnyal rendelkező nagykorú személyek, illetve a velük érkező kiskorú személyek látogathatják.

A védettségi igazolvány személyazonosságot igazoló, fényképes okmánnyal (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél) együtt érvényes, melyet kollégáink a bejáratnál ellenőriznek. Kérjük, hozzák el védettségi igazolványukat és személyi igazolványukat a rendezvényeinkre!

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy fokozottan ügyeljenek a járványügyi, higiéniai szabályok betartására, és pontosan kövessék a személyzet kéréseit (ülőhelyek elfoglalása stb.).

Noha látogatóink számára ez nem kötelező, egészségünk védelme érdekében mégis javasoljuk az arcmaszk használatát az épület teljes belső területén.

A szabályok változásáról, illetve a rendezvényeink látogathatóságáról rendszeresen informáljuk önöket.

Megértésüket és együttműködésüket megköszönve szeretettel várjuk önöket hangversenyeinken!