Tavaszi bérletakció HAMAROSAN!

Kedves Bérletesünk!

Bizakodunk, tervezünk. Tervezzen ön is velünk! Hiszen ha tavasz, akkor bérletakció a BDZ-nél!

Idén ugyan a szokásos márciusi bérletakciónk a koronavírus okozta megpróbáltatások miatt késő tavasszal, előreláthatólag májusban várható, de várható, tervezhető!

Arra bíztatunk minden kedves bérlettulajdonost, illetve leendő BDZ-bérletest, hogy az akciós időszakban bátran újítsa meg bérletét. Bízva az őszre várható magas beoltottság kedvező hatásában úgy készülünk, hogy egy tervezhetőbb évad elé nézünk, mint amilyen az elmúlt időszak volt mindannyiunk életében. Ha pedig bármi okból kifolyólag mégis meghiúsulna majd egy koncertünk, akkor az eddigi eljárást követve mindenki visszaigényelheti bérlete árának arányosított részét. Veszítenivalója tehát nincs, jó helyeket, tervezhetőséget azonban nyerhet a BDZ-bérletekkel.

Ha még nem iratkozott fel hírlevelünkre, egy kattintással ezt is megteheti, mi pedig a bérletakció indulása előtt e-mailben tájékoztatjuk önt a részletekről.

Addig is büszkén ajánljuk figyelmébe zenekarunk YouTube csatornáját, ahol az idei évad és korábbi évek felvételeivel találkozhat. Érdemes már most feliratkoznia, hiszen a feliratkozók mindig értesülnek egy-egy új felvétel online térbe kerüléséről.

A 2021-22-es évad bérletműsorával, a bérletvásárlással- és megújítással kapcsolatos naprakész információkért figyelje honlapunkat és Facebook oldalunkat!

Köszönjük, ha jelenlegi bérletének meghosszabbításával, bérletvásárlásával, feliratkozásaival, kedveléseivel támogat bennünket! Kis türelmet kérünk, májusban jelentkezünk a részletekkel!