Tavaszi bérletakció HAMAROSAN!

Kedves Bérletesünk!

A kulisszák mögül jelentjük

A koronavírus járvány a kulturális szektort különösen nehéz helyzetbe hozta: a nagyfokú bizonytalanság miatt nehézkessé vált a jövőbeni hangversenyek, bérletek megújításának megszervezése. Szeptembertől rendezvényeink a védettségi igazolványra vonatkozó szabályok betartásával és kötelező maszkviseléssel látogathatóak majd, az esetleges létszámkorlátozásról a koncertet befogadó helyszín dönt.

Eközben lázas tervezgetés folyik a BDZ művészeti titkárságán: bérletműsoraink véglegesítése, a közreműködőkkel és a koncerthelyszínekkel való egyeztetések finisében vagyunk, s reményeink szerint hamarosan Ön elé tárhatjuk bérletműsoraink színes programját.

Mikor újíthatom meg a bérletemet?

Előreláthatólag júniusban. A bérletmegújítás pontos időpontjáról e-mailben küldünk Önnek tájékoztatást.

Internetes megújítás

A tavalyi évhez hasonlóan, idén is online tudja megújítani bérletét a https://bdz.jegy.hu/seasonticket oldalon. A bérletmegújításához szüksége lesz a tavalyi bérletszelvényére és az azon található számsorra.

Bérletmegújítási szándékát természetesen telefonon is jelezheti kollégáink felé a +361-322-1488-as telefonszámon, ám tapasztalataink szerint a telefonvonal ebben az időszakban erősen túlterhelt, így javasoljuk az online megújítást. Segítséget a bérletmegújításhoz a jegy@bdz.hu e-mail címen kérhet.

Garancia

Arra biztatjuk, hogy bátran újítsa meg meglévő bérletét. Ha bármilyen okból kifolyólag a hangverseny elmarad, vagy annak közönség nélküli megtartására vagyunk kötelezve, a már jól bejáratott módon egy űrlap kitöltésével visszaigényelheti bérlethányadának arányos részét. Ön azonban semmiképp nem marad BDZ koncert nélkül, hiszen hangversenyeink a jövőben is megtekinthetőek lesznek online.

Ha még nem iratkozott fel hírlevelünkre, egy kattintással ezt is megteheti, mi pedig a bérletakció indulása előtt e-mailben tájékoztatjuk önt a részletekről.

Köszönjük, ha bizalmával megtisztel bennünket!