Igazából karácsony

A BDZ és a Broadway bemutatja:

IGAZÁBÓL KARÁCSONY
szimfonikus koncertshow

A Budafoki Dohnányi Zenekar hagyományteremtő jelleggel az idén december 28-án is “igazából megünnepli a karácsonyt”! A Papp László Sportaréna egy valódi szimfonikus koncertshow-nak ad otthont ezen az estén, amely izgalmasan ötvözi a zenét a tánccal és a képpel, ünnepi kikapcsolódást nyújtva gyermeknek és felnőttnek egyaránt.
A két félidős műsor során felcsendülnek majd a legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok a klasszikus zene és a pop világából. A koncertshow-t látványos légtornász- és tánc-betétek, valamint vetítés teszik még fergetegesebbé.
A közreműködők között hallhatunk operaénekest, jazz-klasszikus szóló hegedűst, jazz triót, popénekest, gyermekkórust, légtornászt, táncművészeket, swing-együttest, de az est főszereplője természetesen a BDZ lesz.
Műsoron többek között:
Britten: A Ceremony of Carols, Vivaldi: Négy évszak – Tél, Bach: 147. kantáta – jazz feldolgozásban, Csajkovszkij: Diótörő-részletek, Händel: Messiás-részletek (nem csak klasszikus megközelítésben), filmzenék a Reszkessetek betörőkből és a Polar Expresszből, nemzetközi karácsonyi egyveleg szimfonikusokra, és természetesen az Igazából szerelem című film két kultikus dala.

Közreműködnek:

Szemere Zita – ének
Roby Lakatos
Sárik Péter Trió
Swing à la Django
Fellegi Anna – ének
Tóth Olivér – ének
Coincidance (Koreográfus: Gyulai Júlia)
Adol Tánccsoport (Koreográfus: Adorjánné Olajos Andrea)
Magyar Légtornász Szövetség 
Jubilate Leánykar (karigazgató: Sapszon Ferenc)
Laudate Gyermekkar (Karigazgató: Sapszon Borbála)
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (Tőri Csaba)

Vezényel: Hollerung Gábor

Print Friendly, PDF & Email

Dátum

2018. december 28.

Időpont

19:00

Helyszín

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, Stefánia út 2.
QR Code