Leírás

A BDZ – a Klasszik rádióval karöltve –  idén sem hagyja koncert nélkül a filmzene és a BDZ rajongóit. November 7-én a Müpából jelentkezünk évenkénti hagyományos filmzenei koncertünkkel, Cinemusic 2020 címmel.

A hangversenyen ezúttal is a filmzene-irodalom legnépszerűbb darabjait vonultatjuk fel. Vendégművészeink, Gájer Bálint és Fellegi Anna (a BDZ hegedűművész-énekesnője) közreműködésével, valamint Hollerung Gábor vezényletével megidézünk ismert klasszikusokat, bemutatunk új szerzeményeket, garantáltan felejthetetlen pillanatokat szerezve közönségünknek. A zenék mellett most is a vászonra csaljuk a legjobb filmjeleneteket, hogy még teljesebb élményt nyújtsunk a Cinemusic 2020 koncerten.

Az idei év az egymásra és magunkra való odafigyelésről szól, így továbbra is fontos, hogy betartsuk a szabályokat egészségünk megőrzése érdekében.

A korábbi évek Cinemusic koncertjein a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem, tavaly pedig a Papp László Budapest Sportaréna megnyitott szektoraiban minden széket feltöltöttünk, idén azonban a férőhelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. Ezzel az úgynevezett „mozaikos” ültetési renddel és a további pandémiás előírások betartásával is ügyelünk a járványügyi szempontból biztonságos koncertlátogatás lehetőségének megteremtésére.

Előadók

Gájer Bálint – ének

Fellegi Anna – ének

 

Budafoki Dohnányi Zenekar

vezényel: Hollerung Gábor

2020-11-07 - 20:00
Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - 1095 Budapest, Komor Marcell utca 1.
CINEMUSIC 2020
Hozzadás a naptárhoz