Leírás

Szintén hagyománnyá vált, hiánypótló, a színvonalas zenét, a csodálatos helyszínt és a valódi bálozás lehetőségeit ötvöző rendezvény ez alkalommal is a Pesti Vigadóban várja a bálba vágyókat. Most is nyitókoncerttel, nyitótánccal, kamarazenei formációkkal, ajándékokkal, ízletes vacsorával készülünk. Aranybálunk mindig kiemelkedő színfoltja, a BDZ-Big Band ez alkalommal is színpadra lép.

Együttműködő partnereink az idei évadban sem hiányozhatnak. A pezsgő ellátásról a Törley gondoskodik. A különleges macarone-sütemények és értékes tombola nyereményünk szállítója az Aria Hotel Budapest. A csodálatos ékszerkollekció-nyeremény a ZEMA jóvoltából áll rendelkezésünkre. Borkóstolóval az Oremus várja vendégeinket. A spirituális lehetőségek feltérképezéséhez a SpiriSarok nyújt segítséget. A luxus-érzés hétvégi tesztvezetését a Peugeot biztosítja tombola nyereményként. Állandó partnerünk, a Libri is hatalmas könyvcsomaggal csábítja tombolára vendégeinket. A 2022-es év újításainak sikerére való tekintettel pedig ez alkalommal is rulettel és zenei kvízjáték lehetőségével kínáljuk meg vendégeinket.

Az est házigazdája – a tavalyi bálon bevezetett újítás nagy sikerére való tekintettel – ismét Hollerung Gábor lesz. Az est karmestere: Cser Ádám és Werner Gábor.

A jegyértékesítés hamarosan indul!

2023-01-21 - 18:00
Pesti Vigadó - Budapest, Vigadó tér 2, 1051
ARANYBÁL
Hozzáadás a naptárhoz