Leírás

A Magyar Hospice Alapítvány 2020-ban ismét egy nagyszabású koncerttel köszönti az új évet, s várja partnereit, támogatóit, barátait, mindazokat, akik velük együtt hisznek az élet méltóságában.

Örömmel fogadtuk a lassan harminc éve a gyógyíthatatlan betegek ápolásával, családtagjaik támogatásával foglalkozó Magyar Hospice Alapítvány felkérését, hogy a 2020-as évet nyitó jótékonysági rendezvényük közreműködői legyünk.

Egy gyönyörű hangú énekesnő, egy világhírű jazz zongoraművész, zeneszerző és egy szimfonikus zenekar: izgalmas találkozásuk multikulturális csemegét ígér mindazoknak, akik jegyet váltanak estre. Az est fellépői külön-külön is a magyar zenei élet kiválóságai. Hollerung Gábor Liszt-díjas, érdemes művész nem kisebb dologra vállalkozik, mint hogy a Budafoki Dohnányi Zenekar élén, Radics Gigi és Szakcsi Lakatos Béla közreműködésével ötvözze a klasszikus-, a jazz- és a könnyűzene világát.

Segítse ön is az alapítvány betegellátási tevékenységét, a végstádiumú daganatos betegek szakszerű és szeretetteljes ellátását azzal, hogy jegyet vált erre a különleges estre!


A Magyar Hospice Alapítvány 1991 óta végzi a gyógyíthatatlan betegek teljes körű, magas színvonalú egészségügyi ellátását és ápolását. A hospice ellátás fő célja a beteg életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családok lelki támogatása. A szervezet létrejötte óta folyamatosan dolgozik azért, hogy a társadalom számára is elfogadottá, természetessé tegye az odafordulást embertársaink felé.

Előadók

Radics Gigi

Szakcsi Lakatos Béla

Budafoki Dohnányi Zenekar

Vezényel: Hollerung Gábor

2020-01-06 - 19:30
MÜPA Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - 1095 Budapest IX., Komor Marcell u. 1.
A méltóság hangja – újévi koncert
Hozzáadás a naptárhoz