Gamer Symphony – PARKOLÁS ÉS HELYSZÍNI INFORMÁCIÓK

A közelgő Gamer Symphony koncertshow kapcsán összegyűjöttük a legfontosabb információkat, hogy a parkolás és az MVM Dome-ba való bejutás a lehető leggördülékenyebben történjen.

  1. ÉRKEZÉS: a koncert pontosan 19 órakor kezdődik. Az előző rendezvények tapasztalatai alapján a parkolás és a bejutás kb. egy órát vesz igénybe. A zökkenőmentes bejutás érdekében az MVM Dome már 18:00-tól várja önt, és a büfék is nyitva lesznek. (A büfékben az MVM Dome applikációval, készpénzmentesen, akár előre rendelve lehet vásárolni.) Helyét a teremben 18 órától tudja elfoglalni.
  2. COSPLAY BEMUTATÓ: 18:30-tól cosplay bemutatót tartunk a színpadon, amire szeretettel várjuk.
  3. PARKOLÁS: amennyiben megoldható, javasoljuk, hogy vegye igénybe a tömegközlekedést.

Amennyiben mégis autóval érkezik, szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy az MVM Dome parkolójába kizárólag előre megváltott parkolójeggyel lehet behajtani, melyet az MVM Dome mobilapplikációján keresztül tud megvásárolni.  Az MVM Dome applikációt keresse a Google Play vagy az App Store alkalmazásokban!

  1. KÉSZPÉNZMENTES TERÜLET: szeretnénk felhívni figyelmét arra, hogy az MVM Dome teljes területén (a ruhatárakban és a büfékben is) csak kártyával lehet fizetni.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az esemény helyszínére nem megengedett 20×30 cm-nél (A/4 méret) nagyobb táskát, csomagot bevinni. Ezek elhelyezésére kérjük, vegyék igénybe ruhatárat, melynek díja 400 Ft/kabát/csomag.

Az MVM Dome büféiben RePohár rendszer működik, a pohár egyszeri díja 500 Ft. RePoharat a pultnál bármikor be lehet váltani egy tokenre, amit később újra RePohárra lehet váltani.

A koncert kb. 21:45-ig tart.

A koncertshow-hoz jó szórakozást kívánunk.

Találkozunk a koncerten,

üdvözlettel:

Budafoki Dohnányi Zenekar