BDZ TÍPUSÚ TALÁLKOZÁSOK

2020. szeptember 27., Zeneakadémia

Egy nap Hollerung Gáborral és a BDZ-vel

BDZ TÍPÚSÚ TALÁLKOZÁSOK

KICSIT MÁSKÉPP!

Örömmel és büszkén adjuk hírül, hogy a régóta dédelgetett BDZ-NAP továbbra is várja látogatóit. A biztonságos környezet érdekében ugyan a túl nagy apparátust igénylő koncertprogramot megváltoztatjuk, a rendezvényt hamarabb befejezzük, de továbbra is három koncerttel, egy nyilvános próbával és egy Hollerung Gáborral szervezett, kötetlen beszélgetéssel várjuk közönségünket. Soha nem látott kapcsolódási lehetőséget kínálunk színpad és közönség között, kényelmes, biztonságos kivitelezésben. Töltse velünk vasárnapját!

 

 

A Händel: Messiás jegy, illetve bérlet érvényes a Muszorgszkij-Ravel: Egy kiállítás képeire is. Akinek a délelőtti Megérthető zene koncertre érvényes jegye, vagy bérlete  van, annak már csak ingyenes regisztrációs jegyet kell igényelnie az alábbi linken, és bármely programot látogathatja:

 

REGISZTRÁCIÓS JEGY

A jegyvásárlás gombra kattintva tegye a kosárba a kiválasztott jegyet. A “kosárhoz” gomb megnyomása után a kuponkód mezőbe írja be a Messiás bérlet/jegy vonalkódját. A kupon érvényesítés után a rendszer levonja a kedvezményt. A tranzakció befejezése után a rendszer a megadott e-mail címre elküldi a regisztrációs jegyet. Koncertenként egy bérlettel/jeggyel 1 regisztrációs jegy vásárolható (tehát összesen 3 további koncert látogatható a Messiáson kívül).

Aki a Megérthető koncertet most kihagyja, az a neki tetsző programokra itt tud külön-külön jegyet váltani jelképes, 500 Ft-os áron:

 

A rendezvényen szigorúan betartjuk a járványügyi biztonsági előírásokat. A közönség létszámát 500 főben korlátozzuk és mindenkit kérünk a maszk használatra. Bízunk benne, hogy a mostani körülmények között is egy felhőtlen zenei nappal tudunk kedveskedni közönségünknek. A Zeneakadémia hivatalos óvintézkedési rendje itt olvasható:

 

2020.szeptember 27-én, vasárnap 11:00 órától Hollerung Gábor és a

Budafoki Dohnányi Zenekar várja önt is, családját is 

a BDZ – NAPON a Zeneakadémián!

 

 

Kérdése van? Írjon e-mailt a bdznap@bdz.hu e-mail címre!