BDZ, KARÁCSONY, ÚJÉVI KONCERTEK meg a PANDÉMIA

A Budafoki Dohnányi Zenekar a pandémiás időszak alatt végig önökkel volt, önökkel van. Nem történik ez másként az évvégi ünnepi időszakban sem.

Az ADVENT idején, egész decemberben a BDZ adja az M5-ön és a Duna tévén, valamint a további négy országban közvetített VIRTUÓZOK című komolyzenei tehetségkutató műsor szimfonikus zenei alapját, hátterét. A december 18-ai döntőben is zenekarunk ismerős arcait láthatják, ismerős zenei megfogalmazásait hallhatják a tévénézők.

 

 

A KARÁCSONYT is önökkel töltjük! December 26-án este 20.45 órakor a tavalyi IGAZÁBÓL KARÁCSONY című szimfonikus koncertshow-nkkal hozzuk el az M5 tv csatornán az önök otthonába az igazi BDZ-karácsony hangulatot; lendületes zenét, magával ragadó látványvilágot, közönségsikert, igazi karácsonyi zenei csodát.

 

 

A SZILVESZTERRE készülődve, december 30-án szintén az M5 műsorán leszünk önökkel, méghozzá a 2020 januárjában rögzített Müpa-Újévi koncertünkkel.

 

 

A hamarosan beköszöntő, reményeink szerint az ideinél sokkal vidámabb és kellemesebb új évet pedig, szokásainkhoz híven, szeretnénk önökkel együtt köszönteni zenével, vidámsággal. A 2021. január 9-ére meghirdetett, BDZ ÚJÉVI KONCERT 2021 a Müpában most sem marad el! A jelenleg érvényben lévő járványügyi szabályozások értelmében közönséget ugyan nem fogadhatunk a koncertteremben, de mi magunk ott leszünk, a Müpa Home Live közvetítésnek köszönhetően pedig önöket is meg tudjuk hívni az online nézők számára ingyenes új év köszöntésre, az eredetileg meghirdetett időpontban, 2021. január 9-én, 19.30 órakor.

 

Készüljünk együtt az ünnepekre, ünnepeljünk együtt és köszöntsük együtt a – reményeink szerint az ideinél jóval kisimultabb, személyes találkozásokban jóval gazdagabb – új évet!