BDZ AJÁNDÉKBA!

Szívesen ajándékozna zenei élményt karácsonyra? Nézzen körül a Budafoki Dohnányi Zenekar ajándék-kínálatában és lepje meg szeretteit, vagy éppen saját magát tartalmas, egyedi, maradandó élményt nyújtó BDZ-kikapcsolódással!

 

Igazából karácsony – szimfonikus koncertshow

Három éve indítottuk útjára – hagyományteremtő szándékkal – egészen egyedi, többezer embert megmozgató karácsonyi szimfonikus koncertshow-nkat, az Igazából karácsonyt. Idén harmadik alkalommal, újra a Papp László Sportarénában várjuk az érdeklődőket a két ünnep között, a karácsonyi hajtás után megérdemelt ünnepi hangulatú kikapcsolódásra a legnépszerűbb, a klasszikus, a jazz és a pop zene világából merített, nemzetközi karácsonyi dallamokkal. A színpadon szimfonikus zenekar, énekkar és remek szólisták várják a közönséget két félidőben, a különböző műfajok varázslatos egyesítésével. A mindenki által ismert és szeretett  karácsonyi és ünnepi hangulatú zenék mellett lesz valódi látványshow légtornászokkal, táncosokkal, videóanimációval, harangjáték, ütő-együttes, jazz-trió és két énekes sztárvendég: Tóth Vera és Gájer Bálint.

Kényeztesse saját magát és szeretteit ezzel a csodálatos vasárnap estével!

 

 

 


Újévi koncert

2022 januárjában is komoly komolytalanságokkal, féktelen jó hangulattal, zenei sziporkákkal és ínyencségekkel készülünk elkápráztatni közönségünket a Müpában. A mindig telt házas újévköszöntő hangversenyünk „vendége”  ezúttal a BDZ harsonásaiból álló Corpus Harsona Kvartett lesz, akik ezzel a fellépéssel ünneplik fennállásuk 20. évfordulóját.

Az est házigazdája és karmestere Hollerung Gábor. Köszöntse ön is velünk az új évet, zenével, vidámsággal, ünnepi hangulattal!

 

 

 


Aranybál

Az ARANYBÁL szintén hagyománnyá vált rendezvényünk, ahol a színvonalas zene, a csodálatos helyszín és az élő klasszikus zenére táncolás lehetősége várja a bálba vágyókat. Ez a modern köntösbe öltöztetett klasszikus bál 2022 februárjában is a Pesti Vigadó elegáns épületébe, pazar környezetbe hívja vendégeit.

BDZ-nyitókoncerttel, nyitótánccal, kamarazenei formációkkal, ajándékokkal, ízletes vacsorával várjuk a bálozókat. Ráadásul izgalmas kvízjáték, SpiriSarok, tombola, sőt, KultuRulett lehetőségét is kínáljuk a bál során. Ez alkalommal is színpadra lép az ARANYBÁL mindig kiemelkedő színfoltja, a BDZ Big Band.

ÉS AMI MÉG NEM VOLT! A bál és a kvíz-show házigazdája: HOLLERUNG GÁBOR