Lombos Pál

2004 óta tagja zenekarunknak. A BDZ-n kívül a Swing á la Django zenekar vezetője és bőgőse, a Heureka Music Agency ügyvezető igazgatója és producere.

Kedvenc zeneszerzői: Beethoven, Mozart.

Kedvenc zeneművei: Händel-Harvorsen: Passacaglia.

Házas, két gyermeke van.

Szereti keverni a pop zenét a szimfonikus zenekari hangzással. Az utóbbi években több teltházas koncerten bizonyította is ezt a BDZ és több hazai mainstream zenekar közös koncertjén, producerként.

„Szeretem a próbák hangulatát, az egymás iránti kollegialitást, zenész társaim profizmusát és a zene iránti végtelen elkötelezettségüket. Szeretem a próbafolyamat utáni koncertdrukkot, ahol a teljes zenekar 120%-al jobban teljesít, és elképesztő zenei élményben lehet részem, miközben együtt muzsikálunk.

Az elmúlt 14 évben Hollerung Gábor tanításai, útmutatásai és vezetése alatt nőttem fel a zenekarral együtt, lettem ezáltal profi muzsikus. Ezt legfőképpen Gábornak köszönhetem és ennek a kiváló zenekarnak. Minden nap, minden próbával egyre gazdagabbnak és boldogabbnak érzem magam amiatt, hogy itt dolgozhatok. Még kétszer 25 ilyen szép évet kívánok mindannyiunknak!”