TÁJÉKOZTATÁS KONCERTJEINKRŐL

Kedves Közönségünk!

Magyarország Kormányának március 11-ei rendelete alapján, a koronavírus elleni védekezés érdekében a Budafoki Dohnányi Zenekar is lemondja egyelőre márciusi és áprilisi koncertjeit és egyéb közösségi programjait. További koncertjeinkről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Az elmaradó koncertek a következők:

2020. április 1. 19:30, Zeneakadémia “Sem emlék, sem varázslat”: Ahol az álmok nem érnek véget….– Vida Mónika diplomakoncertje

2020. április 7. 19:30, Zeneakadémia – Szergej Nakarjakov és a Budafoki Dohnányi Zenekar – rendező: Budapesti Tavaszi Fesztivál

2020. április 19. 19:30, Pesti VigadóVigadó 2 – Mendelssohn/ Schubert / Kelemen Barnabás


Reményeink szerint az online közvetítésekkel részben sikerül kárpótolnunk közönségünket, de természetesen az április 19-éig  megvásárolt minden jegyet – bérletek esetén a bérlet árának adott koncertre eső arányos részét – igény esetén, az elmaradt hangverseny utáni harmincadik napig visszaváltunk.

Iratkozzon le a BDZ Yotube csatornájára, hogy ne maradjon le egyetlen közvetítésünkről sem!


Az elmaradó koncertjeinkre vásárolt jegyek, bérletek esetén az ugyfelszolgalat@bdz.hu e-mail címen tudják a pénzvisszafizetési igényt bejelenteni.

Április 20-ával kezdődően minden koncertünk sorsáról hangversenyenként döntünk. Amennyiben elmarad egy hangversenyünk, a kitűzött koncertdátum utáni első munkanaptól számított 30 napon belül lehet a jegyeket visszaváltani.

Reméljük, minél hamarabb találkozunk személyesen is, épségben, egészségben, újult lendületben!