Budafoki Dohnányi Zenekar
Hírlevél feliratkozás és adatvédelmi tájékoztató

Kedves Zenebarátunk!

Felhívjuk figyelmét, hogy május 25-től változik az Európai Unió adatvédelmi törvényi szabályozása, így amennyiben a jövőben is értesülni kíván a Budafoki Dohnányi Zenekar kedvezményes ajánlatairól, programjairól és egyéb híreiről, kérjük, az alábbi linkre kattintva erősítse meg feliratkozását hírlevelünkre: 

http://eepurl.com/dt2nu1

A jövőben a mailchimp rendszerét fogjuk hírlevél küldésre használni.

Jelen tájékoztató a Budafoki Dohnányi Ernő Szifonikus Zenekar Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban: Zenekar) adatkezelési és adatvédelmi elveit rögzíti.

Az adatkezelés célja: Zenekar kizárólag olyan személyes adatot kezel, mely szolgáltatásai nyújtásához szükséges. Az adatkezelés jogalapja: az érintett hozzájárulása.

A Zenekar a személyes adatok kezelésére harmadik fél közreműködését igénybe veheti, azzal a feltétellel, ha a harmadik fél adatkezelési és adatvédelmi gyakorlata megfelel a törvényi előírásoknak.

A Zenekar programjaira történő internetes jegyvásárlás során a személyes adatok (név, telefonszám, e-mailcím, lakcím) megadása szükséges. Adatfeldolgozó: INTERTICKET Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (1139 Budapest, Váci út 99., Fővárosi Bíróság Cg. 01-09-736766).

A Zenekar által meghatalmazott adatfeldolgozó a hírlevelek tekintetében a The Rocket Science Group, LLC (675 Ponce De Leon Ave NE Suite 5000, Atlanta, GA 30308, USA), aki a www.mailchimp.com oldalon tárolja az információkat. Az adatkezelés időtartama: az adatkezeléshez történő hozzájárulás visszavonásáig. Zenekar a hírlevelek tekintetében felhasználóitól kizárólag e-mailcímet kér, mely a szolgáltatás nyújtásához feltétlenül szükséges.

Zenekar a www.bdz.hu weboldalon ún. cookie-kat vagy sütiket használ a felhasználói élmény javítása és az anonim látogatottságmérés érdekében.

 

Az adatkezelő adatai:

Bejegyzett név

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely

1221 Budapest, Tóth József u. 47.

Cégjegyzékszám

01-09-920044

Adószám

21106424243

weboldal: www.bdz.hu