Leírás

2019. december 28-án, szombaton este ismét az Arénába várja közönségét, a zeneszerető családokat a Budafoki Dohnányi Zenekar. A tavalyi nagy sikerű szimfonikus koncertshow után idén is meghívjuk az igényes, a hagyományos szimfonikus koncertek kereteit feszegető törekvések iránt fogékony zeneszeretőket a karácsonyi hangulat közös ünneplésére, szívmelengető komoly- és könnyedebb zenei szimfonikus feldolgozásokkal, szólistákkal, táncosokkal, artistákkal.

„Kötelező” karácsonyi dallamokkal, zenei meglepetésekkel, show-val töltjük meg ezt a december végi estét.

A tavalyi koncepcióhoz hasonlóan most is lesznek látványelemek, légtornászok, fényjátékok, videóbejátszások, grafikai varázslatok. Lesznek, természetesen meghívott vendégek is, akik közül itt Tompos Kátyát, a zenekar egyik nagy kedvencét emelnénk ki.

Kiváló karácsonyi ajándéknak tartjuk az erre az estre szóló koncertjegyeket, és örömmel hosszabbítjuk meg a karácsonyi hangulatot önnel, szeretteivel közösen ezen az igazán egyedülálló esten.

Ha ön ott volt tavaly, akkor – reményeink szerint – nem is kérdés az ön számára, hogy most is ott a helye. Ha csak hallott róla, biztosan már bőszen tervezgeti, hogyan illessze be ezt az estét a családi karácsonyi menetrendbe. Ha pedig most hall róla először, csak bátorítani tudjuk! Vegye meg a jegyét minél előbb!

A BDZ karácsonyi koncertjével sok ezer nehéz sorsú kisgyerek karácsonyát segíti szebbé varázsolni, így támogatva a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját.

Előadók

Tompos Kátya – ének
Zemlényi Eszter – ének
Balga Gabriella – ének
Kozma Orsi – ének

Varga Donát – ének
Rabi Bálint – rap

Szentpáli Roland – tuba
Romhányi Áron – zongora

Magyar Légtornász Egyesület
ADOL Mozgásművészeti Stúdió

Szironta Együttes
Miskolc Bells

Budafoki Dohnányi Zenekar
Budapesti Akadémiai Kórustársaság
Kodály Zoltán Magyar Kórusiskola Gaudete Gyermekkar

Vezényel: Hollerung Gábor

VIDEÓ

PLAKÁT

2019-12-28 - 19:00
Papp László Budapest Sportaréna - 1143 Budapest, Stefánia út 2.
Igazából karácsony
Hozzáadás a naptárhoz