BÉRLETEK 2021-22

BÉRLETVÁSÁRLÁSI INFORMÁCIÓK 2021-22

Kedves Zenebarátunk!

 

Indul a bérletek megújítása és vásárlása!

 

2021. június 15-én a BDZ virtuális jegypénztára ismét kitárja kapuit: Bérletmegújításra- és kedvezményes árú bérletvásárlásra e naptól van lehetősége az izgatott publikumnak.

A tavalyi évtől új bérletmegújítási és vásárlási rendszert vezettünk be, melynek menetéről az alábbiakban adunk tájékoztatást.

Az első és legfontosabb változás, hogy a foglalási és az átvételi időszakot összevontuk, így egyszerűbben és kényelmesebben, online tudja megújítani és/vagy megvásárolni bérleteit.

A bérletvásárlás legegyszerűbb és legkényelmesebb módja az online vásárlás a bdz.jegy.hu-n. Az online felületen foglalásra nincs lehetőség, csak vásárlásra. Felhívjuk figyelmét, hogy a bdz.jegy.hu oldalon kizárólag bankkártyával tud fizetni!

Most ráadásul minden megvásárolt bérlet mellé egy 1000 Ft értékű kupont adunk ajándékba. A kuponkód felhasználásával 2022. június 30-ig bármely BDZ-koncertre 1.000 Ft kedvezménnyel vásárolhat jegyet.

Bérletvásárlás akciós áron: 2021. június 15-30.

Bérletvásárlás teljes áron: 2021. július 1-jétől egészen évadkezdésig, illetve a készlet erejéig.

Koncertenkénti jegyvásárlás: 2021. július 1-jétől a készlet erejéig.

A képekre kattintva meg tudja tekinteni új évadunk bérletárait és az új bérletek vásárlásának menetét.

Garancia

Arra biztatunk mindenkit, hogy bátran újítson, vásároljon BDZ-bérletet! Ha bármilyen okból kifolyólag a hangverseny elmarad, vagy annak közönség nélküli megtartására vagyunk kötelezve, a már jól bejáratott módon egy űrlap kitöltésével bárki visszaigényelheti bérlethányada arányos részét. Ön azonban semmiképp nem marad BDZ koncert nélkül, hiszen hangversenyeink a jövőben is megtekinthetőek lesznek online.

Ha még nem iratkozott fel hírlevelünkre, egy kattintással ezt is megteheti, mi pedig a bérletakció indulása előtt e-mailben tájékoztatjuk önt a további részletekről.

Biztonság

Szeptembertől rendezvényeink a védettségi igazolványra vonatkozó szabályok betartásával  látogathatóak majd. Kérjük, figyelje a BDZ és a koncerthelyszínek honlapjait, Facebook oldalait, hiszen a koncerteket érintő, érvényben lévő intézkedésekről, esetleges szigorításokról ezeken a platformokon adunk hírt.