Papp László Sportaréna

2016-12-10 14:00:00 Budapest, Stefánia út 2, 1143

Műsor

 A HAVASI Symphonic az elmúlt években összesen 9 alkalommal töltötte meg a Budapest Sportarénát, több mint 100 000 néző volt kíváncsi a modern klasszikus zeneszerző koncertjeire. A produkció tavaly hatalmas sikerrel debütált New York-ban, a világhírű Carnegie Hall emblematikus nagyszínpadán, az idén novemberben pedig megtöltötte Ausztria legnagyobb stadionjának, a Wiener Stadthalle nézőterét is.
 
A HAVASI Symphonic sztárvendége az idén Leona Lewis lesz. Az angol énekesnő Magyarországon először fogja élőben előadni a legnagyobb slágereit, a magyar szimfonikus produkció művészeivel különleges együttműködésben.
A brit pop- és R&B-énekesnő és dalszerző az angol X Faktor győzteseként tett szert világhírnévre, majd Simon Cowel lemezkiadó cége kötött vele szerződést. Debütáló albuma világrekordot állított be: több mint ötvenezren vásárolták meg fél óra leforgása alatt.
 

 A budapesti koncerten is elhangzó Bleeding Love című dallal az angol közönség után az egész világot meghódította. A tízszeres platinalemez az amerikai Billboard Top 200 album-toplista első helyére került. Ezzel 20 év óta Leona Lewis lett az első brit énekesnő, aki ilyen hatalmas sikert aratott a tengerentúlon is. Amerikán kívül további 30 országban vezette a toplistát: Új-Zéland, Franciaország, Ausztrália és Németország mellett Magyarországon is.
 
A Budapest Arénában a Bleeding Love mellett a Fire Under My Feet és az Avatar főcímdala, az I See You is hallható lesz.
 
Rengeteg meglepetés
Magyarország legnépszerűbb koncert show-ja természetesen idén is nagy meglepetésekkel szolgál majd. Először hangzanak majd el élőben a legújabb HAVASI kompozíciók, de azok sem fognak csalódni, akik a mára emblematikussá vált zenei tételeket szeretnék újra átélni.
 
Közreműködnek az ExperiDance Produkció Táncművészei és az ExperiDance Táncakadémia növendékei Román Sándor koreográfiájával.